Keturių skonių fermentuoto arbatos gėrimo kombučia rinkinys 0,33x12 l Padidinti vaizdą

Keturių skonių fermentuoto arbatos gėrimo kombučia rinkinys 0,33x12 l

LABAS KOMBUČIA  Kanapė, Kinrožė, Mėta/citrina, Klasikinė

Fermentuotas nepasterizuotas arbatos gėrimas kombučia, putojantis 0,33x12 l.

Daugiau informacijos

Kx12

50 vnt. sandelyje

19,20 €



“Labas kombučia” kanapės gėrimas sukurtas pluoštinės kanapės arbatos pagrindu. Kanapių arbata geriama jau nuo seno medicininiais tikslais. Tai puikus būdas nuraminti kūną ir protą, sušvelninti skausmą, pykinimą, vidurių pūtimą, anoreksiją ir kitus ligų simptomus.

“Labas kombučia” kinrožės arbatos gėrimas sukurtas kinrožės arbatos pagrindu. Kinrožių (hibiscus, Sudano rožė) arbatos nauda sveikatai įrodyta jau seniai. Ji padeda esant aukštam kraujospūdžiui ir dideliam cholesterolio kiekiui, taip pat virškinimo sistemos, imuninės sistemos ir uždegimo problemoms. Ji padeda išgydyti kepenų ligas ir sumažina riziką susirgti vėžiu. Ji taip pat gali pagreitinti medžiagų apykaitą ir padeda sveikai, palaipsniui numesti svorio. Kinrožių arbata turi daug vitamino C, mineralų ir įvairių antioksidantų, o taip pat padeda hipertenzijos ir nerimo gydymui.

“Labas kombučia” mėtos ir citrinos skonio gėrimas sukurtas žaliosios ir juodosios arbatos pagrindu, pridedant šviežių citrinų vaisių ir mėtų lapelių.

“Labas kombučia” klasikinio skonio gėrimas sukurtas žaliosios ir juodosios arbatos pagrindu.

Fermentacijos proceso metu su kombučia kultūros raugu arbata įgauna ypatingą saldžiarūgštį skonį ir natūraliai putoja. Rūgimo eigoje susiformuoja daug probiotikų ir fermentinių komponentų, todėl „Labas Kombučia” lengvina virškinimą, valo organizmą, reguliuoja ir stimuliuoja virškinimo sistemą. Dėl mažo cukraus kiekio, vertingų organinių rūgščių, mineralų ir vitamino komplekso šis turtingas probiotikais gėrimas vertinamas vis daugiau sveiką mitybą besirenkančių vartotojų.

„Labas Kombučia” fermentuotos arbatos gėrimai pilstomi į butelius nepasterizuoti, todėl išlaikomos visos vertingos sudedamosios dalys. Butelio dugne esančios nuosėdos rodo, kad gėrimas yra natūralus ir gyvybingas. Sulėtintas fermentacijos procesas vyksta ir uždarytame butelyje, todėl norint išvengti nuosėdų ir atsirandančių ,,grybo’’ užuomazgų rekomenduojame gėrimą į taurę pilti per sietelį.

Sudedamosios dalys: žiūrėti kiekvieno produkto aprašyme

Gamintojas: Individuali įmonė „Girus“, V.Krėvės pr. 28 A, Kaunas.

Tinka vartoti iki: žr. įspaudą ant butelio. Maisto instituto tyrimais nustatytas 2 mėn. tinkamumo vartoti terminas
Laikyti plius (1 –6) 0C temperatūroje, apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių vietoje. Atidarius butelį laikyti šaldytuve ir suvartoti per 2 paras.

Vartojimo būdas: Vartoti atšaldytą, prieš atidarant butelius nesuplakti gėrimo, atidaryti atsargiai dėl galimo putojimo.

Maistingumo deklaracija 100 g produkto.

  • Energinė vertė 95 kJ / 22 kcal. 
  • Riebalai – < 0,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių –< 0,1 g; 
  • Angliavandeniai – 5,5 g, iš kurių cukrų –3,5 g; 
  • Baltymai – 0,1 g, 
  • Druska – 0,01g*. 

*Druskos kiekį nulemia tik natūraliai jame esantis natris.

Susijusios prekės