Kanapių skonio fermentuotas arbatos gėrimas kombučia 0,5 l

LABAS KOMBUČIA  Kanapė

Fermentuotas nepasterizuotas arbatos gėrimas kombučia, putojantis 0,5 l.

Daugiau informacijos

KNK

50 vnt. sandelyje

2,65 €



“Labas kombučia” kanapės gėrimas sukurtas pluoštinės kanapės arbatos pagrindu. Kanapių arbata geriama jau nuo seno medicininiais tikslais. Tai puikus būdas nuraminti kūną ir protą, sušvelninti skausmą, pykinimą, vidurių pūtimą, anoreksiją ir kitus ligų simptomus. Fermentacijos proceso metu su kombučia kultūros raugu arbata įgauna ypatingą saldžiarūgštį skonį ir natūraliai putoja. Rūgimo eigoje susiformuoja daug probiotikų ir fermentinių komponentų, todėl „Labas Kombučia” lengvina virškinimą, valo organizmą, reguliuoja ir stimuliuoja virškinimo sistemą. Dėl mažo cukraus kiekio, vertingų organinių rūgščių, mineralų ir vitamino komplekso šis turtingas probiotikais gėrimas vertinamas vis daugiau sveiką mitybą besirenkančių vartotojų.

„Labas Kombučia” fermentuotos arbatos gėrimai pilstomi į butelius nepasterizuoti, todėl išlaikomos visos vertingos sudedamosios dalys. Butelio dugne esančios nuosėdos rodo, kad gėrimas yra natūralus ir gyvybingas. Sulėtintas fermentacijos procesas vyksta ir uždarytame butelyje, todėl norint išvengti nuosėdų ir atsirandančių ,,grybo’’ užuomazgų rekomenduojame gėrimą į taurę pilti per sietelį.

Sudedamosios dalys: arbatžolių arbata (geriamasis vanduo, džiovintos pluoštinės kanapės 0,4%), cukrus, kombučia mielių ir pieno rūgšties bakterijų raugas.

Gamintojas: Individuali įmonė „Girus“, V.Krėvės pr. 28 A, Kaunas.

Tinka vartoti iki: žr. įspaudą ant butelio. Maisto instituto tyrimais nustatytas 2 mėn. tinkamumo vartoti terminas
Laikyti plius (1 –6) 0C temperatūroje, apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių vietoje. Atidarius butelį laikyti šaldytuve ir suvartoti per 2 paras.

Vartojimo būdas: Vartoti atšaldytą, prieš atidarant butelius nesuplakti gėrimo, atidaryti atsargiai dėl galimo putojimo.

Maistingumo deklaracija 100 g produkto.

  • Energinė vertė 95 kJ / 22 kcal. 
  • Riebalai – < 0,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių –< 0,1 g; 
  • Angliavandeniai – 5,5 g, iš kurių cukrų –3,5 g; 
  • Baltymai – 0,1 g, 
  • Druska – 0,01g*. 

*Druskos kiekį nulemia tik natūraliai jame esantis natris.

Susijusios prekės